De praktijk

Mijn naam is Dr. Homa Hosseini. Ik ben van Iraanse afkomst; mijn moedertaal is Perzisch. Ik ben moeder van twee prachtige dochters. Al sinds mijn dertiende ben ik geïnteresseerd in de verloskunde, een passie waarvan ik mijn beroep gemaakt heb.

Op mijn 21-ste leidde ik als verloskundige een privépraktijk in Teheran, maar eind jaren ’90 kwam ik naar België om geneeskunde te studeren en mijn grote droom waar te maken:  specialisatie in gynaecologie & verloskunde, die ik behaalde aan de Universiteit Antwerpen.

Ik ben in de eerste plaats geïnteresseerd in de verloskunde en dan vooral in zwangerschapsbegeleiding, en  zwangerschap echografie. Daarvoor volg ik regelmatig bijscholingen in binnen- en buitenland en werk ik in nauw contact met de subspecialisten van het Universitair Ziekenhuis Antwerpen. Verder ben ik gespecialiseerd in algemene  gynaecologische behandelingen, behalve oncologie/ oncologische chirurgie. In de moderne geneeskunde is multidisciplinaire zorg geen hol begrip meer.

Het Gynaecologisch/ verloskundig team  bestaat uit een vroedvrouw en een administratieve medewerker. Onze  praktijk is uitgerust met modern technisch materiaal (echografie toestel 3D/4D, CTG- monitoring, colposcoop) om patiënten steeds een up-to-date medische dienstverlening te bieden met maximaal comfort.

Ik ben  verbonden aan de Dienst Gynaecologie van het UZA. Chirurgische activiteiten en bevallingen vinden daar plaats. Privé raadpleging kunnen doorgaan in Borgerhout en in Edegem.

Een intensieve samenwerking met andere medici en paramedici staat toe de zorgverlening zo goed mogelijk af te stemmen op individuele noden. Een multicultureel team verstrekt uiteraard zorg zonder onderscheid van ras, geloofsovertuiging, cultuur of levenswijze … , gebaseerd op menselijkheid, wederzijds respect en eerlijkheid.

Wij streven een optimale kwaliteit van zorgverlening en een goede werking van onze praktijk na en durven dan ook rekenen op feedback van onze patiënten en bezoekers.